White Sparkle - Longlife Roses

€ 133,00
Inclusief BTW
Kleur doos: Zwart
Formaat: Large
Kaartje
Voer hier de tekst in voor het kaartje max. 150 karakters
Doos chocola
Lindt Lindor Chocola (Melk Chocola. Inhoud 287 gram)
0

Omschrijving

White Sparkle Longlife Roses Flowerbox

Deze box is gevuld met longlife rozen welke jarenlang mooi blijven. De flowerbox met ivory kleur rozen en 1 gouden roos in het midden is een opvallende eyecatcher. Deze preserved longlife roses flowerbox wordt speciaal voor jou of je dierbare handgevuld in een handgemaakte hoedendoos. En met alle zorg en liefde voorzichtig en degelijk verpakt met milieuvriendelijk materiaal. Om daarna snel, veilig en ecologisch verantwoord verzonden te worden in een sterke, milieuvriendelijke en recyclebare verzenddoos.

 

In welke kleuren en formaten is de White Sparkle Longlife Roses verkrijgbaar?

De White Sparkle Longlife Roses is verkrijgbaar in Regular, Large en XL. Daarnaast is de WhiteSparkle Longlife Roses ook verkrijgbaar in een Mega flowerbox die uit ongeveer 200 rozen bestaat (kijk hiervoor naar het product Megabox). De White Sparkle is ook in onze veloursdoos Velvet beschikbaar. Onze Velvet flowerboxen zijn verkrijgbaar in de dooskleuren  zwart, crème, pastel roze of azure. Je kunt er ook voor kiezen om een Squarebox (vierkante doos) met deze mooie regenboogkleurige rozen te laten vullen. Neem contact op voor deze en welk andere uniek idee je ook hebt en laat ons je verrassen met de mogelijkheden!

 

Wat is de levertijd van de White Sparkle Longlife Roses?

De levertijd van de White Sparkle longlife rozen flowerbox is van maandag t/m zaterdag. Als je deze flowerbox vóór 12.00 uur bestelt, heb je deze in principe dezelfde avond nog (alleen geldig voor thuisadressen). Als je voor 15:00 uur bestelt, wordt deze meteen voor je handgemaakt en meegegeven ter bezorging door DHL de volgende dag (behalve op zondag). Met de Track Trace code die je krijgt kun je de verzending haast realtime volgen! Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen bij onze pickuplocatie, dit kan in principe dezelfde dag nog tussen 16.00-17.00 uur.

 

Voor wie kan ik deze flowerbox kopen?

Heb je iets bijzonders te vieren of wil je iemand die veel voor je betekent verrassen, dan is deze Flowerbox met longlife roses een luxe cadeau alternatief. Hij  valt bij eenieder in de smaak en is een welkome aanvulling in elk trendy huis of bedrijfsinterieur. Deze flowerbox  wordt vooral besteld in een zwarte box, maar dit is natuurlijk afhankelijk van persoonlijke smaak. Onze welbekende glimlach garantie is ook weer hier van toepassing!? Dan kies je voor deze flowerbox met longlife roses!

Productdetails

White Sparkle - Longlife Roses
99 Items

Specifieke referenties

Gerelateerde producten ( 16 andere producten in dezelfde categorie )