Bezorggebied


Heel Nederland, België en Luxemburg “BeNeLux”.

Wij leveren ook wereldwijd, check onze internationale site www.rosesbyrose.com

Flowerboxen


Longlife rozen zijn echte rozen waarbij het groeiproces gestabiliseerd is. Vanwege het technisch proces, stabiliseren, blijven de rozen 1 tot 3 jaar bloeien en voelen ze aan als vers geplukte rozen.
De verse rozen in een Flowerbox gaan gemiddeld 6-9 dagen mee.

De verse rozen in een just roses boeket gaan gemiddeld 7-10 dagen mee.

Bezorgtijden


24 uur, 7 dagen per week; bestellingen vóór 15:00 uur besteld kunnen al de volgende werkdag geleverd. Met de Same Day delivery optie kun je bestellingen vóór 12:00 uur op dezelfde dag laten bezorgen binnen Nederland. Het is eventueel ook mogelijk om de bestelling op te halen bij een pickup locatie.
De bezorging vindt plaats tussen maandag t/m zaterdag (m.u.v. zondag en feestdagen). Voor NL: Bestellingen die vóör 15:00 uur geplaatst zijn kunnen de volgende dag bezorgd worden. Same Day delivery: De longlife rozen die vóór 12:00 uur geplaatst zijn, kunnen op dezelfde dag worden bezorgd. Je pakket zal dan op dezelfde dag in de avond bezorgd worden op werkdagen. Voor België: Bestellingen die vóór 15:00 uur geplaatst zijn, kunnen de volgende dag bezorgd worden. Ook op een zaterdag.
Deze zullen we op uw verzoek nogmaals toesturen.

Deze krijgt u de dag voor bezorging van uw bestelling; heeft u deze niet gehad neem dan contact op met ons.

Check m.b.v. de aan u verstuurde Track&Trace code waar uw pakket zich bevindt; deze zou onderweg kunnen zijn of de pakketbezorger kan u gemist hebben. Neem contact op met DHL indien dat zo is.
U krijgt van Roses by Rose/ DHL de dag voor de door u gewenste lever datum een Track& Tracenummer; zodra u deze heeft is het de verantwoordelijkheid van DHL deze op de volgende werkdag aan te bieden aan u en u verantwoordelijkheid om bereikbaar te zijn voor ontvangst.
Stuur uiterlijk de dag van ontvangst van uw bestelling minimaal 4 duidelijke foto’s van verpakking, doos en de schade o.v.v. van uw bestellingnummer en uw contact gegevens naar info@rosesbyrose.nl. Wij reageren binnen 3 werkdagen.
Stuurt u uiterlijk op de dag van uw bestelling duidelijke foto’s van verpakking, doos en de schade o.v.v. van uw bestellingnummer en uw contactgegevens naar info@rosesbyrose.nl. Wij zullen uiterlijk binnen 3 werkdagen hierop reageren voor een passende oplossing.
Nadat je bestelling met de optie afhalen is afgerond ontvang je een afhaalbericht van ons.
Afhaaltijden: maandag t/m vrijdag tussen 16:00 - 17:00 uur. 
Het pick-up adres is: Naaldwijkseweg 88, 2291PA in Wateringen. 

Annuleringen


De producten zijn custom made. Vanwege de bederfelijkheid van ons product en conform onze Algemene Voorwaarden vermeld op onze site waar u ook mee akkoord bent gegaan is annulering niet mogelijk.

Vanwege de bederfelijkheid van ons product en conform onze Algemene Voorwaarden vermeld op onze site waar u ook mee akkoord bent gegaan is restitutie (teruggave van geld) niet mogelijk.

Wijzigingen


Dit kan helaas niet, wilt u toch een verzoek indienen doe dit dan d.m.v. een mail te sturen naar info@rosesbyrose.nl met daarin vermeld uw bestelnummer, de oude adresgegevens en de nieuwe adresgegevens. Dit kan ook telefonisch waarbij wij dit voor u noteren en dit per mail aan u sturen waar u met OK op dient te reageren voor akkoord, schriftelijk akkoord (per mail) is verplicht. Controleert u de inhoud van de door ons te sturen mail op fouten; wij zijn hier niet aansprakelijk voor zijn.

Dit kan, voor zover het verpak- en bezorgproces dat toestaat, d.m.v. een mail te sturen naar info@rosesbyrose.nl met daarin vermeld uw bestelnummer, de eerder gekozen flowerbox en de nieuwe gewenste flowerbox. Dit kan ook telefonisch waarbij wij dit voor u noteren en dit per mail aan u sturen waar u met OK op dient te reageren voor akkoord, schriftelijk akkoord (per mail) is verplicht. Controleert u de inhoud van de door ons te sturen mail op fouten; wij zijn hier niet aansprakelijk voor.

Verzoeken/ Special Request


Dit kan d.m.v. een mail te sturen naar info@rosesbyrose.nl met daarin uw verzoek en wensen, wij zullen uiterlijk binnen 3 werkdagen hierop reageren voor een passende oplossing.