Cheers - Longlife Roses

€ 122,00
Inclusief BTW
Kleur doos: Wit
Formaat: Large
Kaartje
Voer hier de tekst in voor het kaartje max. 150 karakters
Doos chocola
Lindt Lindor Chocola (Melk Chocola. Inhoud 287 gram)
0

Omschrijving

Cheers Longlife Roses Flowerbox

De Cheers Longlife Roses Flowerbox heeft champagne / zacht crème kleur rozen (want we proosten met Champagne) die jarenlang hun schoonheid bewaren. Champagne (en ook de kleur) symboliseert feest, exclusiviteit, traditie en het vieren van een bijzonder gelegenheid. Een perfecte keuze voor alle gelegenheden en festiviteiten. De zacht créme rozen worden veel gekozen voor trouwdagen en als jubileum cadeau. Deze preserved of longlife roses flower box wordt speciaal voor jou of je dierbare hand gevuld in een handgemaakte hoedendoos. En met alle zorg en liefde verpakt en verzonden in een stevige, gerecyclede verzenddoos. Dit zorgt voor een zo veilig en verantwoord mogelijke verzending naar de ontvanger en voor een cadeau in een cadeau gevoel.

Kleuren en formaten van de Cheers longlife roses flowerbox

De Cheers longlife flowerbox is verkrijgbaar in drie verschillende formaten namelijk Regular, Large of XL formaat. De Cheers Longlife Roses Flowerboxen zijn verkrijgbaar in de dooskleuren wit of zwart. Naast deze klassieke box, is de Cheers Longlife Roses ook verkrijgbaar in een Velvet box , welke een luxere uitstraling heeft. Als je opzoek bent naar rode longlife rozen voor je geliefde dan kun je ook kiezen voor de Spread love flower box. Dit is een hart vormige, handgemaakte zwarte doos gevuld met prachtige rode longlife rozen.

Levertijd Cheers longlife roses flowerbox

De levertijd van de Cheers flowerbox is in principe 1 werkdag. Dat wil zeggen dat als je deze flowerbox vóór 15:00 uur besteld, wij de flowerbox meteen met de hand voor je klaarmaken en meegeven aan de pakketenservice zodat deze dan al de volgende werkdag of ook nog op zaterdag kan worden geleverd.

Voor wie kan ik de Cheers Flowerbox kopen?

Heb je iets bijzonders te vieren of wil je iemand die veel voor je betekent verrassen, dan is de Cheers flowerbox met longlife roses een luxe cadeau alternatief met een blijvende herinnering. De Cheers flowerbox is een van ons populairste en meest gekozen boxen. De crème kleur rozen valt bij iedereen jong of oud in de smaak. De Cheers flowerbox past ook perfect in een ( lichte ) huis of kantoor interieur. En natuurlijk ook bij een feest! De Cheers wordt vooral besteld in een zwarte box maar dit is natuurlijk afhankelijk per smaak. Vanzelfsprekend kan een witte box ook. In ieder geval is blijdschap gegarandeerd!

Dus ga je voor ´Champagne, Cheers!´ en wil je zacht crème rozen die jarenlang hun schoonheid bewaren? Dan kies je voor de flower box Cheers Longlife Roses!

Productdetails

Cheers - Longlife Roses
9999 Items

Specifieke referenties

Gerelateerde producten ( 16 andere producten in dezelfde categorie )