Cijfers & Letters Boxen

Maak indruk met onze unieke Cijfers & Letters Dozen, gevuld met prachtige verse en longlife rozen. Deze op maat gemaakte geschenken zijn een leuke en creatieve manier om je gevoelens uit te drukken, of je nu een speciale gelegenheid viert of gewoon iemand wilt laten weten hoeveel je om hem of haar geeft.

Elke doos wordt zorgvuldig samengesteld met verse en longlife rozen van topkwaliteit, die een prachtige visuele impact creëren. Of je nu kiest voor een specifiek cijfer om een verjaardag of jubileum te vieren, of voor een initiaal voor een persoonlijk tintje, je kunt er zeker van zijn dat je geschenk een hit zal zijn.

Onze Cijfers & Letters Dozen zijn meer dan alleen een cadeau - ze zijn een ervaring. Van het moment van ontvangst, tot het uitpakken van de doos om de prachtige rozen te onthullen, jouw geliefden zullen gegarandeerd versteld staan.

Maak je klaar om te verrassen en te verbazen met onze Cijfers & Letters Dozen. Bestel nu en laat jouw unieke geschenk het gesprek van de dag worden

Actieve filters