Evil Eye - Longlife Roses

€ 222,00
Inclusief BTW
Kaartje
Voer hier de tekst in voor het kaartje max. 150 karakters
Doos chocola
Lindt Lindor Chocola (Melk Chocola. Inhoud 287 gram)
0

Omschrijving

Evil Eye Longlife Roses Flowerbox

De Evil Eye Longlife Roses Flowerbox heeft in cirkels gezette lichtblauwe, witte en donkerblauwe rozen die jarenlang hun schoonheid bewaren. Het Evil Eye symbool staat al duizenden jaren wereldwijd maar voornamelijk in het Midden-, en Verre- Oosten voor bescherming en geluk. Het symboliseert, als talisman, bescherming tegen kwade wil en afgunst (het welbekende boze oog). De ontvanger krijgt d.m.v. deze talisman een schild van geluk en liefde vertelt het verhaal. Een perfecte keuze voor unieke gelegenheden. Deze rozen worden veel gekozen voor bruiloften en als nieuwe woning of nieuw bedrijf cadeau. Deze box is zeer populair in de Verenigde Emiraten m.n. Dubai. Deze preserved of longlife roses flower box wordt speciaal voor jou of je dierbare hand gevuld in een handgemaakte hoedendoos. En met alle zorg en liefde verpakt en verzonden in een stevige, gerecyclede verzenddoos. Dit zorgt voor een zo veilig en verantwoord mogelijke verzending naar de ontvanger en voor een cadeau in een cadeau gevoel.

Kleuren en formaten van de Evil Eye longlife roses flowerbox

De Evil Eye longlife flowerbox is verkrijgbaar in het XXL formaat. De Evil Eye Longlife Roses Flowerboxen zijn verkrijgbaar in de dooskleur zwart.

Levertijd Evil Eye longlife roses flowerbox

De levertijd van de Evil Eye flowerbox is in principe 1 werkdag. Dat wil zeggen dat als je deze flowerbox vóór 15:00 uur besteld, wij de flowerbox meteen met de hand voor je klaarmaken en meegeven aan de pakketenservice zodat deze dan al de volgende werkdag of ook nog op zaterdag kan worden geleverd.

Voor wie kan ik Evil Eye Flowerbox kopen?

Heb je iets bijzonders te vieren of wil je iemand die veel voor je betekent verrassen, dan is de Evil Eye flowerbox met longlife roses een luxe cadeau alternatief met een blijvende herinnering. De Evil Eye flowerbox is een van onze meest uniek en bijzondere boxen. De rozen valt bij iedereen met de kennis van de betekenis ervan in de smaak. De Evil Eye flowerbox past ook perfect in een huis of kantoor interieur. En natuurlijk ook bij de geboorte van een baby! De Evil Eye wordt vooral besteld in een zwarte box maar dit is natuurlijk afhankelijk per smaak. Vanzelfsprekend kan een witte box ook. In ieder geval is blijdschap gegarandeerd!

Dus ga je voor ´Evil Eye Everlasting´ en wil je deze talisman flowerbox die jarenlang hun schoonheid bewaren? Dan kies je voor de flower box Evil Eye Longlife Roses!

Productdetails

Evil Eye - Longlife Roses
999 Items

Specifieke referenties

Gerelateerde producten ( 16 andere producten in dezelfde categorie )