Burgundy - Longlife Roses

€ 66,00
Inclusief BTW
Kleur doos: Zwart
Formaat: Regular
Kaartje
Voer hier de tekst in voor het kaartje max. 150 karakters
Doos chocola
Lindt Lindor Chocola (Melk Chocola. Inhoud 287 gram)
0

Omschrijving

Burgundy Longlife Roses Flowerbox

De Burgundy Longlife Roses Flowerbox heeft bordeaux- rode rozen die jarenlang hun schoonheid bewaren.

De kleur bordeaux rood symboliseert verfijnde, diepe passie en liefde, geluk maar ook einde en verdriet. Een perfecte keuze voor alle gelegenheden. De bordeauxrode rozen worden veel gekozen voor levensgenieters (Bourgondiërs) en als jubileum cadeau maar ook in de herfst.

Deze preserved of longlife roses flower box wordt speciaal voor jou of je dierbare hand gevuld in een handgemaakte hoedendoos. En met alle zorg en liefde verpakt en verzonden in een stevige, gerecyclede verzenddoos. Dit zorgt voor een zo veilig en verantwoord mogelijke verzending naar de ontvanger en voor een cadeau in een cadeau gevoel. Kleuren en formaten van de Burgundy longlife roses flowerbo.

De Burgundy longlife flowerbox is verkrijgbaar in drie verschillende formaten namelijk Regular, Large of XL formaat. De Burgundy Longlife Roses Flowerboxen zijn verkrijgbaar in de dooskleuren wit of zwart. Naast deze klassieke box, is de Burgundy Longlife Roses ook verkrijgbaar in een Velvet box , welke een nóg luxere uitstraling heeft. Als je opzoek bent naar rode longlife rozen voor je geliefde dan kun je ook kiezen voor de Spread love flower box. Dit is een hart vormige, handgemaakte zwarte doos gevuld met prachtige rode longlife rozen.

Levertijd Burgundy longlife roses flowerbox

De levertijd van de Burgundy flowerbox is in principe 1 werkdag. Dat wil zeggen dat als je deze flowerbox vóór 15:00 uur besteld, wij de flowerbox meteen met de hand voor je klaarmaken en meegeven aan de pakketenservice zodat deze dan al de volgende werkdag of ook nog op zaterdag kan worden geleverd.

Voor wie kan ik Burgundy Flowerbox kopen?

Heb je iets bijzonders te vieren of wil je iemand die veel voor je betekent verrassen, dan is de Burgundy flowerbox met longlife roses een luxe cadeau alternatief met een blijvende herinnering. De Burgundy flowerbox is een van onze exclusievere boxen. De bordeuaxrode rozen valt vooral vanaf jongvolwassennen in de smaak. De Burgundy flowerbox past ook perfect in een modern huis of kantoor interieur. En natuurlijk ook voor liefhebbers van de diepe kleur van bordeauxrood; rood maar dan met een heel verfijnde diepgang. De Burgundy wordt vooral besteld in een witte box maar dit is natuurlijk afhankelijk per smaak. Vanzelfsprekend kan een zwarte box ook. In ieder geval is blijdschap gegarandeerd!

Dus ga je voor ´Beautiful Burgundy´ en wil je bordeauxrode rozen die jarenlang hun schoonheid bewaren? Dan kies je voor de flower box Burgundy Longlife Roses!

Productdetails

Burgundy - Longlife Roses
9999 Items

Specifieke referenties

Gerelateerde producten ( 16 andere producten in dezelfde categorie )