I Love You - Longlife Roses

  € 666,00
  Inclusief belasting

  Omschrijving

  I Love You Longlife Roses Flowerbox

  De I Love You Longlife Roses Flowerbox heeft rode en witte rozen die jarenlang hun schoonheid bewaren. De kleur rood symboliseert passie en liefde, geluk maar ook verdriet. Een perfecte keuze voor alle gelegenheden. De rode rozen worden veel gekozen voor Valentijnsdag en als jubileum cadeau. Deze preserved of longlife roses flower box wordt speciaal voor jou of je dierbare hand gevuld in een handgemaakte hoedendoos. En met alle zorg en liefde verpakt en verzonden in een luxe verzenddoos. Dit zorgt bij de ontvanger voor een cadeau in een cadeau gevoel.

  Kleuren en formaten van de I Love You longlife roses flowerbox

  De I Love You longlife flowerbox is verkrijgbaar in een square formaat doos. De I Love You Longlife Roses Flowerboxen zijn verkrijgbaar in de dooskleur zwart. Naast deze klassieke box, is de I Love You Longlife Roses ook verkrijgbaar verse rozen I LOVE YOU fresh roses, welke een gunstigere prijs heeft omdat de vere rozen beperkt houdbaar zijn. Als je opzoek bent naar rode longlife rozen voor je geliefde dan kun je ook kiezen voor de Spread love flower box. Dit is een hart vormige, handgemaakte zwarte doos gevuld met prachtige rode longlife rozen.

  Levertijd I Love You longlife roses flowerbox

  De levertijd van de I Love You flowerbox is in principe 1 werkdag. Dat wil zeggen dat als je deze flowerbox vóór 15:00 uur besteld, wij de flowerbox meteen met de hand voor je klaarmaken en meegeven aan de pakketenservice zodat deze dan al de volgende werkdag of ook nog op zaterdag wordt geleverd.

  Voor wie kan ik I Love You Flowerbox kopen?

  Heb je iets bijzonders te vieren of wil je iemand die veel voor je betekent verrassen, dan is de I Love You flowerbox met longlife roses een luxe cadeau alternatief met een blijvende herinnering. De I Love You flowerbox is een van ons populairste en meest gekozen boxen. De rode rozen valt bij iedereen jong of oud in de smaak. De I Love You flowerbox past ook perfect in een huis of kantoor interieur. En natuurlijk ook bij de geboorte van een meisje! De I Love You wordt vooral besteld in een zwarte box maar dit is natuurlijk afhankelijk per smaak. Vanzelfsprekend kan een witte box ook. In ieder geval is blijdschap gegarandeerd!

  Dus ga je voor ´Classic Red´ en wil je rode rozen die jarenlang hun schoonheid bewaren? Dan kies je voor de flower box I Love You Longlife Roses!

  Productdetails

  I Love You - Longlife Roses
  100 Items

  Specifieke referenties

  Kaartje
  Voer hier de tekst in voor het kaartje max. 150 karakters
  Doos chocola
  Lindt Lindor Chocola (Melk Chocola. Inhoud 287 gram)
  0
  Gerelateerde producten ( 16 andere producten in dezelfde categorie )