Pure Love - Longlife Roses

€ 177,00
Inclusief BTW
Kleur doos: Zwart
Formaat: XL
XL formaat zwarte doos in nabestelling
Kaartje
Voer hier de tekst in voor het kaartje max. 150 karakters
Doos chocola
Lindt Lindor Chocola (Melk Chocola. Inhoud 287 gram)
0

Omschrijving

Wat is de Pure Love Longlife Roses?

De Pure Love Longlife Roses bestaat uit een rode hart opgevuld met witte rozen die jarenlang hun schoonheid bewaren. Het hart symbool staat voor ultieme liefde en genegenheid.Pure Liefde vandaar ook de naam van deze box Pure Love verwijzend naar in de in een vorm van een hart gearrangeerde longlife roses. Deze preserved longlife roses flowerbox wordt speciaal voor jou of je dierbare handgevuld in een handgemaakte hoedendoos. En met alle zorg en liefde voorzichtig verpakt en veilig verzonden in een sterke en milieuvriendelijke verzenddoos.

 

In welke kleuren en formaten is de Pure Love Longlife Roses verkrijgbaar?

De Pure Love Longlife Roses is verkrijgbaar in 1 formaat namelijk XXL . Dit formaat is nofig om de hartvorm er goed in verwerkt te krijgen. Daarnaast is de Pure Love Longlife Roses ook verkrijgbaar in een Mega flowerbox die uit ongeveer 200 rozenbestaat (kijk hiervoor naar het product Megabox). Nieuw is dat deze combi ook in Velvet beschikbaar is. Deze flowerboxen zijn verkrijgbaar in de dooskleuren wit, zwart of velours.

 

Wat is de levertijd Pure Love Longlife Roses?

De levertijd van de Cotton Candy flowerbox is van maandag t/m zaterdag. Als je deze flowerbox vóór 12.00u besteld heb je hem dezelfde dag nog. Als je voor 15:00 uur besteld, wordt deze meteen voor je handgemaakt en meegegeven ter bezorging door DHL de volgende werkdag en ook nog op zaterdag wordt geleverd. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen bij onze pickuplocatie, dit kan in principe dezelfde dag nog.

 

Voor wie kan ik de Pure Love kopen?

Heb je iets bijzonders te vieren of wil je iemand die veel voor je betekent verrassen, dan is de Pure love Flowerbox met longlife roses een luxe cadeau alternatief. De kleur cotton candy valt vooral in de smaak bij (jonge) dames, maar ook hippe mama’s en oma´s. De Pure Love  wordt vooral besteld in een zwarte box maar dit is natuurlijk afhankelijk per smaak. In ieder geval is een glimlach gegarandeerd! Dus ga je voor ´Pure Love, Love so Pure en rode en witte rozen die jarenlang hun schoonheid bewaren? Dan kies je voor de flowerbox Pure Love  longlife roses!

Productdetails

Pure Love - Longlife Roses
0 Items

Specifieke referenties

Gerelateerde producten ( 16 andere producten in dezelfde categorie )