Mega Box - Fresh Roses met gemiddeld 200 verse rozen

€ 444,00
Inclusief BTW
Kleur doos: Zwart
Laatste items in voorraad
Kaartje
Voer hier de tekst in voor het kaartje max. 150 karakters
Doos chocola
Lindt Lindor Chocola (Melk Chocola. Inhoud 287 gram)
0

Omschrijving

Megabox Fresh Roses Flowerbox

De Megabox Fresh Roses Flowerbox heeft verse rode premium rozen die rechtstreeks vanuit onze kweker komen. De kleur rood symboliseert passie en liefde, geluk maar ook verdriet. Een perfecte keuze voor alle gelegenheden. De rode rozen worden veel gekozen voor Valentijnsdag en als jubileum cadeau. Verder wordt de Megabox ook gebruikt tijdens een onvergetelijke aanzoek.

Deze verse rozen of Fresh Roses flower box wordt speciaal voor jou of je dierbare hand gevuld in een handgemaakte hoedendoos. En met alle zorg en liefde verpakt en verzonden in een recyclebare, milieuvriendelijke verzenddoos. Dit zorgt bij de ontvanger voor een cadeau in een cadeau gevoel.

Kleuren en formaten van de Megabox Fresh roses flowerbox

De Megabox Fresh flowerbox is verkrijgbaar in drie verschillende formaten namelijk Regular, Large of XL formaat. De Megabox Fresh Roses Flowerboxen zijn verkrijgbaar in de dooskleuren wit of zwart. Naast deze klassieke box, is de Megabox Fresh Roses ook verkrijgbaar in een Velvet box , welke een nóg luxere uitstraling heeft. Als je opzoek bent naar rode en witte verse rozen voor je geliefde dan kun je ook kiezen voor de I Love You flower box. Dit zijn drie boxen met de I hart en U in verwerkt. Deze handgemaakte zwarte doos is gevuld met prachtige rode en witte verse rozen.

Levertijd Megabox Fresh roses flowerbox

De levertijd van de Megabox flowerbox is in principe 3 werkdagen. Dat wil zeggen dat als je deze flowerbox vóór 15:00 uur besteld, wij de flowerbox meteen met de hand voor je klaarmaken en meegeven aan de pakkettenservice zodat deze dan al de volgende werkdag of ook nog op zaterdag wordt geleverd.

Voor wie kan ik Megabox Flowerbox kopen?

Heb je iets bijzonders te vieren of wil je iemand die veel voor je betekent verrassen, dan is de Megabox flowerbox met verse rozen een luxe cadeau alternatief voor een blijvende herinnering. De Megabox flowerbox is een van ons populairste en meest gekozen boxen. De rode rozen valt bij iedereen jong of oud in de smaak. De Megabox flowerbox past ook perfect in een huis of kantoor interieur. En natuurlijk ook bij de geboorte van een meisje! De Megabox wordt vooral besteld in een zwarte box maar dit is natuurlijk afhankelijk per smaak. Vanzelfsprekend kan een witte box ook. In ieder geval is blijdschap gegarandeerd!

Dus ga je voor ´Classic Red´ en wil je rode rozen die jarenlang hun schoonheid bewaren? Dan kies je voor de flower box Megabox Fresh Roses!

Productdetails

Mega Box - Fresh Roses
2 Items

Specifieke referenties

Gerelateerde producten ( 12 andere producten in dezelfde categorie )