Heart Box - Fresh Roses

€ 155,00
Inclusief BTW
Kaartje
Voer hier de tekst in voor het kaartje max. 150 karakters
Doos chocola
Lindt Lindor Chocola (Melk Chocola. Inhoud 287 gram)
0

Omschrijving

Heart Box Fresh Roses 

Deze Flowerbox heeft verse witte en rode Hollandse premium rozen die rechtstreeks vanuit de kweker komen zonder tussenschakels en hebben daardoor onze 8 dagen goed- garantie. De witte verse rozen worden in de vorm van een hart in de flowerbox geschikt met de rode rozen eromheen. Deze grote flowerbox met hartvormige liefdes rozen worden veelal gekocht om de persoon die je lief hebt te verrassen. Ook op moederdag wordt deze flowerbox veel cadeau gedaan. De kleur rood symboliseert passie en liefde, geluk maar ook verlangen. Een perfecte keuze voor gelegenheden zoals een verjaardag, jubileum, valentijn of moederdag. Deze flowerbox met rode en witte rozen worden  veel gekozen voor Valentijnsdag en liefdesverklaringen voor de resterende 364 dagen en als jubileum cadeau.

Deze verse rozen of Fresh Roses flower box wordt speciaal voor jou of je dierbare hand gevuld in een handgemaakte hoedendoos. En met alle zorg en liefde verpakt en verzonden in een stevige, gerecyclede verzenddoos. Dit zorgt voor een zo veilig en verantwoord mogelijke verzending naar de ontvanger  en voor een cadeau in een cadeau gevoel.

Kleuren en formaten van de Heart Box Fresh roses flowerbox

De Heart Box Fresh Roses flowerbox is verkrijgbaar in een Square grote formaat zwarte doos. Hierin gaan gemiddeld 40  - 50 rozen in. Naast de Heart Box, zijn de volgende flowerboxen met verse rozen in de vorm van een hart ook verkrijgbaar: Sweet love, Red Heart, Pink Heart of Lovely. . Als je opzoek bent naar een grotere box met verse rozen voor je geliefde dan kun je ook kiezen voor de  Megabox flower box.  De Megabox bestaat uit bijna 200 verse rozen.

Levertijd Heart Box Fresh roses flowerbox

De levertijd van de Heart Box Fresh Roses flowerbox is in principe 1 werkdag. Dat wil zeggen dat als je deze flowerbox vóór 15:00 uur besteld, wij de flowerbox meteen met de hand voor je klaarmaken en meegeven aan de pakketenservice zodat deze dan al de volgende werkdag of ook nog op zaterdag kan worden geleverd.

Voor wie kan ik Heart Box Fresh Roses Flowerbox kopen?

Heb je iets bijzonders te vieren of wil je iemand die veel voor je betekent verrassen, dan is de Heart Box  met verse rozen een luxe cadeau alternatief voor een blijvende herinnering. De Heart Box is een van onze populairste en meest gekozen boxen voor speciale gelegenheden. De combinatie van rode rozen en witte rozen valt bij iedereen jong of oud in de smaak. De Heart Box  past ook perfect in een huis of kantoor interieur. In ieder geval is blijdschap gegarandeerd!

Productdetails

Heart Box - Fresh Roses
99 Items

Specifieke referenties

Gerelateerde producten ( 16 andere producten in dezelfde categorie )