Pink Lady - Fresh Roses

€ 66,00
Inclusief BTW
Kleur doos: Zwart
Formaat: Large
Kaartje
Voer hier de tekst in voor het kaartje max. 150 karakters
Doos chocola
Lindt Lindor Chocola (Melk Chocola. Inhoud 287 gram)
0

Omschrijving

Pink Lady Fresh Roses Flowerbox

De Pink Lady Fresh Roses Flowerbox heeft verse mooie roze rozen die rechtstreeeks vanuit onze kweker komen. Een perfecte keuze voor alle gelegenheden. De roze rozen worden veel gekozen voor Valentijnsdag, Moederdag en als jubileum cadeau. Maar ook zomaar of als bedankje worden deze rozen cadeau gedaan.

Deze verse roze rozen of Fresh Roses flower box wordt speciaal voor jou of je dierbare hand gevuld in een handgemaakte hoedendoos. En met alle zorg en liefde verpakt en verzonden in een stevige, gerecyclede verzenddoos. Dit zorgt voor een zo veilig en verantwoord mogelijke verzending naar de ontvanger  en voor een cadeau in een cadeau gevoel.

Kleuren en formaten van de Pink Lady Fresh roses flowerbox

De Pink Lady Fresh flowerbox is verkrijgbaar in twee verschillende formaten namelijk Large of XL formaat. De Pink Lady Fresh Roses Flowerboxen zijn verkrijgbaar in de dooskleuren wit of zwart.  Als je opzoek bent naar een grotere box dan kan de Pink Lady ook in eeen XXL formaat box of een Megabox met meer dan 200 roze rozen. 

Levertijd Pink Lady Fresh Roses flowerbox

De levertijd van de Anniversary flowerbox is in principe 1 werkdag. Dat wil zeggen dat als je deze flowerbox vóór 15:00 uur besteld, wij de flowerbox meteen met de hand voor je klaarmaken en meegeven aan de pakketenservice zodat deze dan al de volgende werkdag of ook nog op zaterdag wordt geleverd.

Voor wie kan ik Pink Lady Flowerbox kopen?

Heb je iets bijzonders te vieren of wil je iemand die veel voor je betekent verrassen, dan is de Pink Lady flowerbox met verse rozen een luxe cadeau voor haar met een mooie herinnering. De roze rozen valt bij iedereen jong of oud in de smaak. De Pink Lady flowerbox past ook perfect in een huis of kantoor interieur. En natuurlijk ook bij de geboorte van een meisje! De Pink Lady wordt vooral besteld in een witte box maar dit is natuurlijk afhankelijk per smaak. Vanzelfsprekend kan een zwarte box ook. In ieder geval is blijdschap gegarandeerd!


Productdetails

Pink Lady - Fresh Roses
9989 Items

Specifieke referenties

Gerelateerde producten ( 13 andere producten in dezelfde categorie )