Thank You - Fresh Roses

€ 44,00
Inclusief BTW
Kleur doos: Zwart
Formaat: Regular
Kaartje
Voer hier de tekst in voor het kaartje max. 150 karakters
Doos chocola
Lindt Lindor Chocola (Melk Chocola. Inhoud 287 gram)
0

Omschrijving

Thank You Fresh Roses Flowerbox

De Thank You Fresh Roses Flowerbox heeft verse rode en verse witte rozen die rechtstreeks vanuit onze kweker komen. De kleur rood symboliseert passie en liefde, geluk maar ook verdriet. Een perfecte keuze voor alle gelegenheden. Zoals de naam het ook al zegt wordt deze rozen ook veel gekozen als bedankje of zomaar. 

Deze verse rozen of Fresh Roses flower box wordt speciaal voor jou of je dierbare hand gevuld in een handgemaakte hoedendoos. En met alle zorg en liefde verpakt en verzonden in een stevige, gerecyclede verzenddoos. Dit zorgt voor een zo veilig en verantwoord mogelijke verzending naar de ontvanger  en voor een cadeau in een cadeau gevoel.

Kleuren en formaten van de Thank You Fresh roses flowerbox

Deze flowerbox is verkrijgbaar in drie verschillende formaten namelijk Regular, Large of XL formaat. De Thank You Fresh Roses Flowerboxen zijn verkrijgbaar in de dooskleuren wit of zwart. Naast deze klassieke box, is de Anniversary Fresh Roses ook verkrijgbaar in XXL Box of een Megabox met meer dan 200 rozen.

Levertijd Thank You fresh roses flowerbox

De levertijd van de Thank You flowerbox is in principe 1 werkdag. Dat wil zeggen dat als je deze flowerbox vóór 15:00 uur besteld, wij de flowerbox meteen met de hand voor je klaarmaken en meegeven aan de pakketenservice zodat deze dan al de volgende werkdag of ook nog op zaterdag wordt geleverd.

Voor wie kan ik Thank You Fresh Flowerbox kopen?

Heb je iets bijzonders te vieren of wil je iemand die veel voor je betekent verrassen, dan is de Thank You flowerbox met verse rozen een luxe cadeau alternatief voor een mooie herinnering. DeThankl You flowerbox is een van ons populairste en meest gekozen boxen. De rode en witte rozen valt bij iedereen jong of oud in de smaak. Deze flowerbox past ook perfect in een huis of kantoor interieur. En natuurlijk ook leuk als cadeau bij de geboorte van een baby! De Thank You wordt vooral besteld in een zwarte box maar dit is natuurlijk afhankelijk per smaak. Vanzelfsprekend kan een witte box ook. In ieder geval is blijdschap gegarandeerd!


Productdetails

Thank You - Fresh Roses
98 Items

Specifieke referenties

Gerelateerde producten ( 12 andere producten in dezelfde categorie )