Pink Heart - Fresh Roses

€ 99,00
Inclusief BTW
Kleur doos: Zwart
Kaartje
Voer hier de tekst in voor het kaartje max. 150 karakters
Doos chocola
Lindt Lindor Chocola (Melk Chocola. Inhoud 287 gram)
0

Omschrijving

Pink Heart Fresh Roses Flowerbox

De Pink Heart Fresh Roses Flowerbox heeft verse roze en witte Hollandse premium rozen die rechtstreeeks vanuit onze kweker komen. De roze rozen worden in de vorm van een hart in de flowerbox geschikt met de witte rozen eromheen. Deze hartvormige liefdes rozen worden veelal gekocht als cadeau om de persoon die je lief hebt te verrassen. Ook op moederdag wordt deze flowerbox veel cadeau gedaan. De kleur rood symboliseert passie en liefde, geluk maar ook verlangen. Een perfecte keuze voor gelegenheden zoals een verjaardag, jubileum, valentijn of moederdag. Deze flowerbox met rode en witte rozen worden  veel gekozen voor Valentijnsdag en liefdesverklaringen voor de resterende 364 dagen en als jubileum cadeau.

Deze verse rozen of Fresh Roses flower box wordt speciaal voor jou of je dierbare hand gevuld in een handgemaakte hoedendoos. En met alle zorg en liefde verpakt en verzonden in een stevige, gerecyclede verzenddoos. Dit zorgt voor een zo veilig en verantwoord mogelijke verzending naar de ontvanger  en voor een cadeau in een cadeau gevoel.

Kleuren en formaten van de Pink Heart Fresh roses flowerbox

De Pink HeartFresh Roses flowerbox is verkrijgbaar in een XL formaat in de dooskleuren wit of zwart. Hierin gaan gemiddeld 35 - 40 rozen in. Naast de Sweet Love, zijn de volgende flowerboxen met verse rozen in de vorm van een hart ook verkrijgbaar: Heartbox, Red Heart, Sweet Love of Lovely. . Als je opzoek bent naar een grotere box met verse rozen voor je geliefde dan kun je ook kiezen voor de  Heart box of Megabox flower box.  De Megabox bestaat uit bijna 200 verse rozen.

Levertijd Pink Heart Fresh roses flowerbox

De levertijd van de Pink Heart Fresh Roses flowerbox is in principe 1 werkdag. Dat wil zeggen dat als je deze flowerbox vóór 15:00 uur besteld, wij de flowerbox meteen met de hand voor je klaarmaken en meegeven aan de pakketenservice zodat deze dan al de volgende werkdag of ook nog op zaterdag kan worden geleverd.

Voor wie kan ik Pink Heart Fresh Roses Flowerbox kopen?

Heb je iets bijzonders te vieren of wil je iemand die veel voor je betekent verrassen, dan is de Pink Heart flowerbox met verse rozen een luxe cadeau alternatief voor een blijvende herinnering. De Sweet Love flowerbox is een van onze populairste en meest gekozen boxen. De combinatie van rode rozen en witte rozen valt bij iedereen jong of oud in de smaak. De Sweet Love flowerbox past ook perfect in een huis of kantoor interieur. De Anniversary wordt vooral besteld in een zwarte box maar dit is natuurlijk afhankelijk per smaak. Vanzelfsprekend kan een witte box ook. In ieder geval is blijdschap gegarandeerd!

Dus ga je voor ´Your Heart is Pink´ en wil je een gelegenheid sieren met deze teken van genegenheid ? Dan kies je voor de flower box Pink Heart Fresh Roses!

 

Productdetails

Pink Heart - Fresh Roses
96 Items

Specifieke referenties

Gerelateerde producten ( 12 andere producten in dezelfde categorie )