Lovely - Fresh Roses

€ 99,00
Inclusief BTW
Kleur doos: Zwart
Kaartje
Voer hier de tekst in voor het kaartje max. 150 karakters
Doos chocola
Lindt Lindor Chocola (Melk Chocola. Inhoud 287 gram)
0

Omschrijving

Lovely Fresh Roses Flowerbox

De Lovely Fresh Roses Flowerbox heeft verse rode premium rozen die rechtstreeeks vanuit onze kweker komen.

De kleur rood symboliseert passie en liefde, geluk maar ook verdriet. Een perfecte keuze voor alle gelegenheden. De rode rozen worden veel gekozen voor Valentijnsdag en als jubileum cadeau.

Deze verse rozen of Fresh Roses flower box wordt speciaal voor jou of je dierbare hand gevuld in een handgemaakte hoedendoos. En met alle zorg en liefde verpakt en verzonden in een recyclebare, milieuvriendelijke verzenddoos. Dit zorgt bij de ontvanger voor een cadeau in een cadeau gevoel.

Kleuren en formaten van de Lovely Fresh roses flowerbox

De Lovely Fresh flowerbox is verkrijgbaar in drie verschillende formaten namelijk Regular, Large of XL formaat. De Lovely Fresh Roses Flowerboxen zijn verkrijgbaar in de dooskleuren wit of zwart. Naast deze klassieke box, is de Lovely Fresh Roses ook verkrijgbaar in een Velvet box , welke een nóg luxere uitstraling heeft. Als je opzoek bent naar rode verse rozen voor je geliefde dan kun je ook kiezen voor de Spreadlove flower box. Dit is een hart vormige, handgemaakte zwarte doos gevuld met prachtige rode verse rozen.

Levertijd Lovely Fresh roses flowerbox

De levertijd van de Lovely flowerbox is in principe 1 werkdag. Dat wil zeggen dat als je deze flowerbox vóór 15:00 uur besteld, wij de flowerbox meteen met de hand voor je klaarmaken en meegeven aan de pakketenservice zodat deze dan al de volgende werkdag of ook nog op zaterdag wordt geleverd.

Voor wie kan ik Lovely Flowerbox kopen?

Heb je iets bijzonders te vieren of wil je iemand die veel voor je betekent verrassen, dan is de Lovely flowerbox met verse rozen een luxe cadeau alternatief voor een blijvende herinnering. De Lovely flowerbox is een van ons populairste en meest gekozen boxen. De rode rozen valt bij iedereen jong of oud in de smaak. De Lovely flowerbox past ook perfect in een huis of kantoor interieur. En natuurlijk ook bij de geboorte van een meisje! De Lovely wordt vooral besteld in een zwarte box maar dit is natuurlijk afhankelijk per smaak. Vanzelfsprekend kan een witte box ook. In ieder geval is blijdschap gegarandeerd!

Dus ga je voor ´Classic Red´ en wil je rode rozen die jarenlang hun schoonheid bewaren? Dan kies je voor de flower box Lovely Fresh Roses!

Productdetails

Lovely - Fresh Roses
100 Items

Specifieke referenties

Gerelateerde producten ( 12 andere producten in dezelfde categorie )