Blua - Longlife Roses

€ 66,00
Inclusief BTW
Kleur doos: Wit
Formaat: Regular
Kaartje
Voer hier de tekst in voor het kaartje max. 150 karakters
Doos chocola
Lindt Lindor Chocola (Melk Chocola. Inhoud 287 gram)
0

Omschrijving

Blua Longlife Roses Flowerbox

De Blua Longlife Roses Flowerbox heeft rode rozen die jarenlang hun schoonheid bewaren.

De kleur blauw symboliseert zekerheid, vertrouwen, kalmte en rust maar ook loyaliteit. Een perfecte keuze voor alle gelegenheden. De blauwe rozen worden veel gekozen voor als kraamcadeau bij de geboorte van een jongetje en als jubileum cadeau.

Deze preserved of longlife roses flower box wordt speciaal voor jou of je dierbare hand gevuld in een handgemaakte hoedendoos. En met alle zorg en liefde verpakt en verzonden in een stevige, gerecyclede verzenddoos. Dit zorgt voor een zo veilig en verantwoord mogelijke verzending naar de ontvanger en voor een cadeau in een cadeau gevoel.

Kleuren en formaten van de Blua Longlife Roses Flowerbox

De Blua longlife flowerbox is verkrijgbaar in drie verschillende formaten namelijk Regular, Large of XL formaat. De Blua Longlife Roses Flowerboxen zijn verkrijgbaar in de dooskleuren wit of zwart. Naast deze klassieke box, is de Blua Longlife Roses ook verkrijgbaar in een Velvet box , welke een nóg luxere uitstraling heeft. Als je opzoek bent naar donker blauwe longlife rozen voor jezelf of als cadeau dan kan dit ook. De donkerblauwe rozen zijn ook verwerkt in de EVilEYE flower box. Voor de optie donker blauwe longlife rozen kun je contact met ons opnemen.

Levertijd Blua longlife roses flowerbox

De levertijd van de Blua flowerbox is in principe 1 werkdag. Dat wil zeggen dat als je deze flowerbox vóór 15:00 uur besteld, wij de flowerbox meteen met de hand voor je klaarmaken en meegeven aan de pakketenservice zodat deze dan al de volgende werkdag of ook nog op zaterdag kan worden geleverd.

Voor wie kan ik Blua Flowerbox kopen?

Heb je iets bijzonders te vieren of wil je iemand die veel voor je betekent verrassen, dan is de Blua flowerbox met longlife roses een luxe cadeau alternatief met een blijvende herinnering. De Blua flowerbox is een van ons populairste en meest gekozen boxen. De blauwe rozen valt bij iedereen jong of oud in de smaak. De Blua flowerbox past ook perfect in een huis of kantoor interieur. En natuurlijk ook bij de geboorte van een jongen! De Blua wordt vooral besteld in een witte box maar dit is natuurlijk afhankelijk per smaak. Vanzelfsprekend kan een zwarte box ook. In ieder geval is blijdschap gegarandeerd!

Dus ga je voor ´Beautiful Blue´ en wil je blauwe rozen die jarenlang hun schoonheid bewaren? Dan kies je voor de flower box Blua Longlife Roses!

Productdetails

Blua - Longlife Roses
9986 Items

Specifieke referenties

Gerelateerde producten ( 16 andere producten in dezelfde categorie )