Peach - Longlife Roses

€ 66,00
Inclusief BTW
Kleur doos: Zwart
Formaat: Regular
Kaartje
Voer hier de tekst in voor het kaartje max. 150 karakters
Doos chocola
Lindt Lindor Chocola (Melk Chocola. Inhoud 287 gram)
0

Omschrijving

Peach Longlife Roses Flowerbox

De Peach Longlife Roses bestaat uit zachte perzikkleur longlife rozen welke jarenlang hun schoonheid bewaren. De elegante, zacht perzikkleur van rozen in deze deze box verwijzend naar Peach: perzik in het Engels. Deze preserved longlife roses flowerbox wordt speciaal voor jou of je dierbare handgevuld in een handgemaakte hoedendoos. En met alle zorg en liefde voorzichtig en degelijk verpakt met milieuvriendelijk materiaal. Om daarna snel, veilig en ecologisch verantwoord verzonden te worden in een sterke, milieuvriendelijke en recyclebare verzenddoos.

 

In welke kleuren en formaten is de Peach Longlife Roses verkrijgbaar?

De Peach Longlife Roses is verkrijgbaar in Regular, Large en XL. Daarnaast is de Peach Longlife Roses ook verkrijgbaar in een Mega flowerbox die uit ongeveer 200 rozenbestaat (kijk hiervoor naar het product Megabox). Nieuw is dat deze combi ook in Velvet beschikbaar is. Onze Velvet flowerboxen zijn verkrijgbaar in de dooskleuren wit, zwart, crème of azurevelours. Neem contact op ment ons hiervoor en welke andere uniek idee je ook hebt en laat ons je verrassen met de mogelijkheden!

 

Wat is de levertijd van de Peach Longlife Roses?

De levertijd van de Peach flowerbox is van maandag t/m zaterdag. Als je deze flowerbox vóór 12.00u besteld heb je deze in principe dezelfde avond nog (alleen geldig thuisadressen). Als je voor 15:00 uur besteld, wordt deze meteen voor je handgemaakt en meegegeven ter bezorging door DHL de volgende werkdag en ook nog op zaterdag wordt geleverd. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen bij onze pickuplocatie, dit kan in principe dezelfde dag nog tussen 16.00-17.00u.

 

Voor wie kan ik de Peach kopen?

Heb je iets bijzonders te vieren of wil je iemand die veel voor je betekent verrassen, dan is de Peach Flowerbox met longlife roses een luxe cadeau alternatief. De kleur Peach perzik valt vooral in de smaak bij (jonge) dames, maar ook hippe mama’s en oma´s. De Peach wordt vooral besteld in een witte box maar dit is natuurlijk afhankelijk per smaak. In ieder geval is een glimlach gegarandeerd! Dus ga je voor ´Live is Peaches’ met perzikkleur rozen die jarenlang hun schoonheid bewaren? Dan kies je voor de flowerbox Peach longlife roses!

Productdetails

Peach - Longlife Roses
99 Items

Specifieke referenties

Gerelateerde producten ( 16 andere producten in dezelfde categorie )