Love Bear

€ 66,00
Inclusief BTW
kleur roos: Rood
Kaartje
Voer hier de tekst in voor het kaartje max. 150 karakters
Doos chocola
Lindt Lindor Chocola (Melk Chocola. Inhoud 287 gram)
0

Omschrijving

Love Bear oftewel rozenbeer

De Love Bear is een rozenbeer gemaakt van artificiële rozen die jarenlang hun schoonheid bewaren.

De schattige Love bear oftewel rozenbeer is een perfecte keuze om je geliefde te verrassen. De rozenbeer symboliseert passie en liefde en geluk. Een perfecte keuze voor alle gelegenheden. De Love Bear gemaakt van artificiële rozen worden veel gekozen voor Valentijnsdag, als jubileum cadeau of als extra cadeau naast een boeket of een flowerbox.

Deze Love Bear wordt speciaal voor jou of je dierbare met alle zorg en liefde verpakt en verzonden in een luxe verzenddoos. Dit zorgt bij de ontvanger voor een cadeau in een cadeau gevoel.

Kleuren en formaten van de Love Bear oftewel rozen beer

De Love Bear gemaakt van artificiële rozen is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren namelijk, wit, rood en roze. Alle rozen beren kun je terug vinden via …

Levertijd Love Bear oftewel rozen beer

De levertijd van de Love Bear flowerbox is in principe 1 werkdag. Dat wil zeggen dat als je deze flowerbox vóór 15:00 uur besteld, wij de flowerbox meteen met de hand voor je klaarmaken en meegeven aan de pakketenservice zodat deze dan al de volgende werkdag of ook nog op zaterdag wordt geleverd.

Voor wie kan ik Love Bear Flowerbox kopen?

Heb je iets bijzonders te vieren of wil je iemand die veel voor je betekent verrassen, dan is de Love Bear flowerbox met longlife roses een luxe cadeau alternatief met een blijvende herinnering. De Love Bear flowerbox is een van ons populairste en meest gekozen boxen. De rode rozen valt bij iedereen jong of oud in de smaak. De Love Bear flowerbox past ook perfect in een huis of kantoor interieur. En natuurlijk ook bij de geboorte van een meisje! De Love Bear wordt vooral besteld in een zwarte box maar dit is natuurlijk afhankelijk per smaak. Vanzelfsprekend kan een witte box ook. In ieder geval is blijdschap gegarandeerd!

Dus ga je voor ´Classic Red´ en wil je rode rozen die jarenlang hun schoonheid bewaren? Dan kies je voor de flower box Love Bear / rozenbeer !

Productdetails

Love Bear
98 Items

Specifieke referenties

Gerelateerde producten ( 16 andere producten in dezelfde categorie )