Green Sparkle - Longlife Roses

€ 77,00
Inclusief BTW
Kleur doos: Wit
Formaat: Regular
Kaartje
Voer hier de tekst in voor het kaartje max. 150 karakters
Doos chocola
Lindt Lindor Chocola (Melk Chocola. Inhoud 287 gram)
0

Omschrijving

Green Sparkle Longlife Roses Flowerbox

De Green Sparkle Longlife Roses Flowerbox heeft diep, donker groene rozen met in het midden een goudkleurige roos die jarenlang hun schoonheid bewaren. De kleur groen symboliseert harmonie, gezondheid en voorspoed maar ook veiligheid. Een perfecte keuze voor alle gelegenheden. De groene rozen worden veel gekozen rond Kerst en als jubileum cadeau. Deze preserved of longlife roses flower box wordt speciaal voor jou of je dierbare hand gevuld in een handgemaakte hoedendoos. En met alle zorg en liefde verpakt en verzonden in een stevige, gerecyclede verzenddoos. Dit zorgt voor een zo veilig en verantwoord mogelijke verzending naar de ontvanger en voor een cadeau in een cadeau gevoel.

Kleuren en formaten van de Green Sparkle longlife roses flowerbox

De Green Sparkle longlife flowerbox is verkrijgbaar in drie verschillende formaten namelijk Regular, Large of XL formaat. De Green Sparkle Longlife Roses Flowerboxen zijn verkrijgbaar in de dooskleuren wit of zwart. Naast deze klassieke box, is de Green Sparkle Longlife Roses ook verkrijgbaar in een Velvet box , welke een nóg luxere uitstraling heeft. Verder hebben we ook de Red Sparkle en de White Sparkle flowerbox ook deze boxen zijn met een gouden roos in het midden voor een net luxere uitstraling.

Levertijd Green Sparkle longlife roses flowerbox

De levertijd van de Green Sparkle flowerbox is in principe 1 werkdag. Dat wil zeggen dat als je deze flowerbox vóór 15:00 uur besteld, wij de flowerbox meteen met de hand voor je klaarmaken en meegeven aan de pakketenservice zodat deze dan al de volgende werkdag of ook nog op zaterdag kan worden geleverd.

Voor wie kan ik de Green Sparkle Flowerbox kopen?

Heb je iets bijzonders te vieren of wil je iemand die veel voor je betekent verrassen, dan is de Green Sparkle flowerbox met longlife roses een luxe cadeau alternatief met een blijvende herinnering. De Green Sparkle flowerbox is een van onze meest eigenzinnige en unieke boxen. De smaragd groene rozen valt bij iedereen met een verfijnde voorkeur in de smaak. De Green Sparkle flowerbox past ook perfect in een huis of kantoor interieur. En natuurlijk ook met de Feestdagen! De Green Sparkle wordt vooral besteld in een zwarte box maar dit is natuurlijk afhankelijk per smaak. Vanzelfsprekend kan een witte box ook. In ieder geval is blijdschap gegarandeerd! Dusga je voor ´Glorious Green´ en wil je rode rozen die jarenlang hun schoonheid bewaren? Dan kies je voor de flower box Green Sparkle Longlife Roses!

Productdetails

Green Sparkle - Longlife Roses
9986 Items

Specifieke referenties

Gerelateerde producten ( 16 andere producten in dezelfde categorie )