Violet - Longlife Roses

€ 122,00
Inclusief BTW
Kleur doos: Zwart
Formaat: Large
Kaartje
Voer hier de tekst in voor het kaartje max. 150 karakters
Doos chocola
Lindt Lindor Chocola (Melk Chocola. Inhoud 287 gram)
0

Omschrijving

Violet Longlife Roses Flowerbox

De Violet Longlife Roses bestaat uit warme paarse longlife rozen welke jarenlang mooi blijven. De intense paarse kleur van de rozen in deze box zijn een opvallende traktatie voor het oog. Deze preserved longlife roses flowerbox wordt speciaal voor jou of je dierbare handgevuld in een handgemaakte hoedendoos. En met alle zorg en liefde voorzichtig en degelijk verpakt met milieuvriendelijk materiaal. Om daarna snel, veilig en ecologisch verantwoord verzonden te worden in een sterke, milieuvriendelijke en recyclebare verzenddoos.

 

In welke kleuren en formaten is de Violet Longlife Roses verkrijgbaar?

De Violet Longlife Roses is verkrijgbaar in Regular, Large en XL. Daarnaast is de Violet Longlife Roses ook verkrijgbaar in een Mega flowerbox die uit ongeveer 200 rozen bestaat (kijk hiervoor naar het product Megabox). De Violet is ook in onze veloursdoos Velvet beschikbaar . Onze Velvet flowerboxen zijn verkrijgbaar in de dooskleuren wit, zwart, crème of azure. Neem contact op voor deze of en welke andere uniek idee je ook hebt en laat ons je verrassen met de mogelijkheden!

 

Wat is de levertijd van de Violet Longlife Roses?

De levertijd van de Violet flowerbox is van maandag t/m zaterdag. Als je deze flowerbox vóór 12.00 uur bestelt, heb je deze in principe dezelfde avond nog (alleen geldig voor thuisadressen). Als je voor 15:00 uur bestelt, wordt deze meteen voor je handgemaakt en meegegeven ter bezorging door DHL de volgende dag (behalve op zondag). Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen bij onze pickuplocatie, dit kan in principe dezelfde dag nog tussen 16.00-17.00 uur.

 

Voor wie kan ik de Violet kopen?

Heb je iets bijzonders te vieren of wil je iemand die veel voor je betekent verrassen, dan is de Violet Flowerbox met longlife roses een luxe cadeau alternatief. De kleur Violet bij iedere liefhebber van de kleur paars in de smaak en is een welkome aanvulling op elk interieur. De Violet wordt vooral besteld in een witte box, maar dit is natuurlijk afhankelijk van persoonlijke smaak. Onze welbekende glimlach garantie is ook weer hier van toepassing! Dus ga je voor deze bijzondere ‘Deep Purple met intense violet paarse rozen die jarenlang mooi blijven? Dan kies je voor de flowerbox Violet longlife roses!

Productdetails

Violet - Longlife Roses
97 Items

Specifieke referenties

Gerelateerde producten ( 16 andere producten in dezelfde categorie )