Rozen bestellen voor Moederdag

Moederdag is de perfecte gelegenheid om je moeder of de moeder van je kinderen te laten zien hoeveel je om haar geeft. En wat is er nu beter dan een prachtige flowerbox of verse bos bloemen om je waardering te tonen?

Naast boeketten rozen hebben we ook prachtige flowerboxen in ons assortiment. Onze flowerboxen zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook praktisch. Bij flowerboxen gevuld met Longlife Roses zijn de rozen op een speciale manier gepreserveerd waardoor ze heel lang mooi blijven en weinig onderhoud nodig hebben. Zo kan je moeder nog jaren van haar cadeau genieten.

We bieden ook de mooiste verse rozen aan. We leveren rechtstreeks vanuit eigen, dedicated kweker om ervoor te zorgen dat onze rozen kakelvers en van de hoogste kwaliteit zijn. Of je nu kiest voor een Fresh Roses Flowerbox of mooie bos rozen: je kunt er zeker van zijn dat verwerkte rozen kakelvers zijn.

Naast flowerboxen en boeketten bieden we ook andere cadeau-opties aan. Wat dacht je van onze Chocolate Box gevuld met heerlijke chocoladebonbons of Love Bear? Of het meesturen een luxe doos bonbons bij je flowerbox? Wat je ook kiest, je kunt overal ook een gepersonaliseerde kaartje met je boodschap mee sturen voor net dat beetje extra.

Bestellen is eenvoudig en gemakkelijk. Kies gewoon de flowerbox of het boeket de die je wilt en laat het bij je moeder thuis bezorgen. Of bij jezelf om zelf te kunnen geven. We leveren in heel Nederland, België en Luxemburg en onze pakketenvervoerder zorgt ervoor dat je cadeau (ruim) op tijd voor Moederdag wordt bezorgd.

Dus waar wacht je nog op? Maak deze Moederdag extra speciaal met een mooie flowerbox of een prachtige bos rozen van Roses by Rose. Je moeder zal het zeker waarderen en er nog lang van genieten!