Social Media & Content Manager

Jouw baan

In jouw baan als Social Media & Content Manager ben je onze expert op het gebied van social media en content. Je kunt zelfstandivmg werken en bent verantwoordelijk voor de organische contentstrategie en uitvoering hiervan op social media voor Roses by Rose & Co.. Ook heb je deze verantwoordelijkheid voor de aansturing van de social media van onze zustermerken. Je werkt aan de strategie, maakt en publiceert content, spart met management team en ondersteunt andere collega’s en naasten zoals freelance fotografen, influencers e.d bij het maken van content voor social media.

Dit breng jij mee

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de organische contentstrategie op de social media kanalen van Roses by Rose & Co.

Ook stuur je het social media bureau aan. Je ondersteunt ook onze andere merken bij het maken van content voor social media, zoals HR of Marketing. Als het over organische content op social media gaat ben jij binnen de organisatie hét aanspreekpunt. Je krijgt ruimte om te experimenteren met andere vormen van content en platformen, waardoor je kunt bijdragen aan Roses by Rose & co. als love brands.

 • Minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke rol
 • Ervaring met social publishing tools zoals Sprout Social
 • Ervaring met Adobe software, als Photoshop en Illustrator
 • Altijd op de hoogte van de laatste trends
 • Je beheerst Engels & Frans

Join our team!

Reageer via onderstaande buttons:

Software developer

Jouw baan

In jouw baan als software developer biedt je software aan klanten om de performance te verbeteren. Data van klanten wordt verwerkt tot informatie waardoor de klant vooruit kan. Internationaal gezien wordt dit bedrijf een steeds grotere naam.

Je komt terecht in een gezellig team waarbij het doel is om samen tot het beste resultaat te komen. Eigen initiatief wordt hierbij zeker gewaardeerd. Ook is er ruimte voor je eigen groei door middel van cursussen en opleidingen.

Dit breng jij mee

 • Ontwikkelen van software voor interne processen
 • Ontwerpen en uitwerken van zowel web- als desktopapplicaties
 • Ontwikkeling van tools in samenwerking met klanten
 • Dataprocessing optimaliseren
 • Je bent oplossingsgericht, werk je graag in een team en heb je gevoel voor data
 • Je kunt zelfstandig werken en vindt het leuk om zelf nieuwe vaardigheden eigen te maken
 • Minimaal 3 jaar ervaring met ontwikkelen van software

Join our team!

Reageer via onderstaande buttons:


STAGES

Webdeveloper (stagiair))

Jouw stage

Bij jouw stage als wedeveloper houdt je hoofdzakelijk bezig met de technische realisatie (Front-End & Back-End) van onze websites en webshops. Daarnaast bestaat de stage uit het bieden van technische support en ondersteuning van interne processen zoals hosting, domeinnamen en email werkzaamheden voor ons en onze klanten.

Wij bieden jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen in een jong team binnen een moderne werkomgeving. Alle benodigde middelen om het werk naar behoren te kunnen uitvoeren worden beschikbaar gesteld. Tijdens je stage word je intensief begeleid om je stageperiode met succes af te ronden. Een stagevergoeding of bonus is mogelijk. Wij streven ernaar om succesvolle stagiaires na afloop van de stage een fulltime job te kunnen aanbieden.

Dit breng jij mee

 • Je beschikt over een MBO+ / HBO werk- en denkniveau en kunt je goed inleven in de klant/gebruiker.
 • Je bent gemotiveerd, enthousiast, leergierig en zelfstandig.

Je hebt ervaring met html(5), css(3), PHP en javascript. Kennis van open source CMS systemen is een voordeel

Join our team!

Reageer via onderstaande buttons:

Online marketeer (stagiair)

Jouw stage

Tijdens jouw stage als online marketeer ga je proeven van de verschillende marketing- en communicatiefacetten? Als stagiair Online Marketing help je mee met het opzetten en optimaliseren van online campagnes in Social, Display en Search. Je creëert en optimaliseert uitingen voor diverse Social Media kanalen. Samen met de Online Marketeer ga je ook aan de slag met het opzetten van campagnes.

Je hellpt bij het boosten van Social Media posts door de inzet van betaalde campagnes. Jij bedenkt voor welke doelgroep en kanaal je dit het beste kan doen. Je ondersteunt bij het maken van online marketingvoorstellen, het verbeteren van de campagnes in Google Ad. En je onderzoekt de laatste trends en inspireert het team met vette ideeën. Misschien bedenk jij wel om een nieuw kanaal in te gaan zetten en ga je dit zelf begeleiden. In een omgeving waarin passie, groei, creativiteit,  zelfstandigheid en vertrouwen hoog in het vaandel staan. Een stagevergoeding of bonus is mogelijk. Wij streven ernaar om succesvolle stagiaires na afloop van de stage een fulltime job te kunnen aanbieden.

Dit breng jij mee

 • Een relevante MBO- of HBO-studie (bijvoorbeeld Commerciële Economie, Online Marketing, Communicatie of Media Informatie & Communicatie
 • Ervaring met photoshop
 • Creatief met woord, beeld én audio
 • Geen uitdaging gaj e uit de weg
 • Relaxed onder druk, precies en communicatief sterk

Join our team!

Reageer via onderstaande buttons: