Just Roses - White

  € 33,00
  Inclusief belasting
  Formaat: Small

  Omschrijving

  Just Roses White

  Dit boeket is gevuld met verse Hollandse witte rozen rechtstreeks vanuit de kweker zonder tussenschakels en hebben daardoor onze 8 dagen goed- garantie. De uitgesproken kleur  en geur van de rozen in dit boeket zijn een zinderende traktatie. Deze verse rozenboeket wordt speciaal voor jou of je dierbare met de hand in elkaar gestoken. En met alle zorg en liefde voorzichtig en degelijk verpakt met milieuvriendelijk materiaal. Om daarna snel, veilig en ecologisch verantwoord verzonden te worden in een sterke, milieuvriendelijke en recyclebare verzenddoos.

   

  In welke kleuren en formaten is dit boeket verkrijgbaar?

  Dit super verse boeket is verkrijgbaar in Regular, Large en XL. Een boeket bestaande uit 10 witte rozen, 20 witte rozen, 30 witte rozen of 40 witte rozen. Maar ook 50 rozen of 100 rozen is mogelijk. Neem contact op voor deze en welk ander uniek idee je ook hebt en laat ons je verrassen met de mogelijkheden!

   

  Wat is de levertijd van dit boeket Just Roses?

  De levertijd van de Just Roses boeketten met rode rozen is van maandag t/m zaterdag. Als je dit boeket vóór 12.00 uur bestelt, heb je deze in principe dezelfde avond nog (alleen geldig voor thuisadressen). Als je voor 15:00 uur bestelt, wordt deze meteen voor je handgemaakt en meegegeven ter bezorging door DHL de volgende dag (behalve op zondag). Met de Track Trace code die je krijgt kun je de verzending haast realtime volgen! Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen bij onze pickuplocatie, dit kan in principe dezelfde dag nog tussen 16.00-17.00 uur.

   

  Voor wie kan ik dit boeket kopen?

  Heb je iets bijzonders te vieren of wil je iemand die veel voor je betekent verrassen, dan is dit Just Roses boeket met verse rozen een ultiem cadeau. Hij valt bij eenieder in de smaak en is een welkome aanvulling in elk klassiek of trendy huis of bedrijfsinterieur. Stuur dit boeket met een gelegenheid of gewoon zomaar Met onze befaamde 8 dagen vaasgoed garantie, zal je cadeau nog lang van besproken worden! Wil jij ook dat er nog lang over je (cadeau) wordt nagesproken? Dan kies je voor een Just Roses boeket met verse rozen!

  Productdetails

  Just Roses - White
  1000 Items

  Datasheet

  Aantal rozen
  10 rozen
  Aantal rozen
  20 rozen
  Aantal rozen
  30 rozen
  Aantal rozen
  40 rozen

  Specifieke referenties

  Kaartje
  Voer hier de tekst in voor het kaartje max. 150 karakters
  Doos chocola
  Lindt Lindor Chocola (Melk Chocola. Inhoud 287 gram)
  0
  Gerelateerde producten ( 4 andere producten in dezelfde categorie )