Spread Love pink - Longlife Roses

  € 144,00
  Inclusief belasting

  Omschrijving

  Spread Love Flowerbox

  Deze hartvoprmige zwarte box is gevuld met longlife rozen welke jarenlang mooi blijven. De flowerbox met rode, roze of witte longlife rozenn is een echte liefdes cadeau voor haar of voor hem. Deze preserved longlife roses flowerbox wordt speciaal voor jou of je dierbare handgevuld in een handgemaakte hoedendoos. En met alle zorg en liefde voorzichtig en degelijk verpakt met milieuvriendelijk materiaal. Om daarna snel, veilig en ecologisch verantwoord verzonden te worden in een sterke, milieuvriendelijke en recyclebare verzenddoos.

   

  In welke kleuren en formaten is de Spread Love verkrijgbaar?

  De Spread Love flowerbox is verkrijgbaar in 1 formaat en is verkrijgbaar in 3 kleuren. Je kunt kiezen uit een hartvomirge doos met rode rozen, roze rozen of witte rozen. Daarnaast hebben we verschillende hartvormige rozen in dozen, hiervoor kun je kijken naar de Pure Love of de Heartbox. Je kunt er ook voor kiezen om een Squarebox (vierkante doos) met deze mooie regenboogkleurige rozen te laten vullen. Neem contact op voor deze en welk andere uniek idee je ook hebt en laat ons je verrassen met de mogelijkheden!

   

  Wat is de levertijd van de Spread Love?

  De levertijd van de Spread Love flowerbox met longlife rozen is van maandag t/m zaterdag. Als je deze flowerbox vóór 12.00 uur bestelt, heb je deze in principe dezelfde avond nog (alleen geldig voor thuisadressen). Als je voor 15:00 uur bestelt, wordt deze meteen voor je handgemaakt en meegegeven ter bezorging door DHL de volgende dag (behalve op zondag). Met de Track Trace code die je krijgt kun je de verzending haast realtime volgen! Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen bij onze pickuplocatie, dit kan in principe dezelfde dag nog tussen 16.00-17.00 uur.

   

  Voor wie kan ik deze flowerbox kopen?

  Heb je iets bijzonders te vieren of wil je iemand die veel voor je betekent verrassen, dan is deze Flowerbox met longlife roses een luxe cadeau alternatief. Hij  valt bij eenieder in de smaak en is een welkome aanvulling in elk trendy huis of bedrijfsinterieur. Deze flowerbox  wordt vooral besteld in een zwarte box, maar dit is natuurlijk afhankelijk van persoonlijke smaak. Onze welbekende glimlach garantie is ook weer hier van toepassing!? Dan kies je voor deze flowerbox met longlife roses!

  Productdetails

  Spread Love pink - Longlife Roses
  10000 Items

  Specifieke referenties

  Kaartje
  Voer hier de tekst in voor het kaartje max. 150 karakters
  Doos chocola
  Lindt Lindor Chocola (Melk Chocola. Inhoud 287 gram)
  0
  Gerelateerde producten ( 16 andere producten in dezelfde categorie )